Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Всеукраїнський конкурс «Я – Україна!»

Дата: 9 квітня 2021 о 17:24, Оновлено 9 квітня 2021 о 17:28
109 переглядів

Всеукраїнський конкурс плакатів «Я – Україна!» проводиться в рамках відзначення Дня Конституції України та з метою сприяння розвитку дитячої творчості, активізації потенціалу дітей та спрямований на формування національно-патріотичної свідомості молоді.

Додаток 1

Положення 

Всеукраїнського конкурсу «Я – Україна!»

 

Всеукраїнський конкурс плакатів «Я – Україна!» (далі-Конкурс) проводиться в рамках відзначення Дня Конституції України та з метою сприяння розвитку дитячої творчості, активізації потенціалу дітей та спрямований на формування національно-патріотичної свідомості молоді. 

  І. Загальні положення Конкурсу

Тематика Конкурсу  2021: “ЗДОРОВА НАЦІЯ”

Зараз питання збереження здоров'я під час пандемії COVID для всіх актуально та важливо. Тому ключовим завданням Конкурсу є популяризація серед молоді України здорового способу життя та корисних звичок задля зміцнення колективного імунітету та підвищення якості життя нації.

До участі в Конкурсі запрошуються усі бажаючі діти та підлітки у віці від 6 до 19 років. 

II. Організатори та партнери Конкурсу

 

Організатор Конкурсу:

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «Волонтерський рух “Батальйон Сітка».

Інформаційний партнер Конкурсу:

Командування Сухопутних військ Збройних Сил України

Генеральний Спонсор Конкурсу - ™ ART FOODS, Україна

Медіапартнер Конкурсу - сімейний  сайт для підлітків та їх батьків http://salat.com.ua

Конкурс може організовуватися/проводитись Організатором у партнерстві з іншими юридичними особами (спонсорами, партнерами тощо) на підставі укладених угод/договорів або без таких Організатором.

ІІІ. Умови участі в Конкурсі

 

3.1. До участі в Конкурсі запрошуються усі бажаючі діти та підлітки у віці від 6 до 19 років включно, які навчаються у загальноосвітніх закладах (школах, ліцеях, гімназіях тощо), художніх студіях, інших позашкільних закладах та які прагнуть розкрити свої творчі здібності, з усіх регіонів України. 

Усі Учасники Конкурсу розподіляються на такі вікові групи:

- І – від 6 до 9 років; 

- ІІ – від 10 до 15 років; 

- ІІІ – від 16 до 19 років

Кожному Учаснику Конкурсу надається право проявити свої творчі здібності.

3.2. Предметом Конкурсу  є роботи учасників, як результат їхньої творчої діяльності.

3.3. Кожен Учасник може представити на Конкурс не більше трьох плакатів. 

При цьому  у разі, якщо Учасник не досяг чотирнадцятирічного віку та не має права самостійно здійснювати права на результати власної інтелектуальної діяльності, реєстрацію такого Учасника здійснюють Законні представники Учасника*. Реєстрацію такого Учасника також може здійснити Вчитель/Методист (художньої студії, школи, гуртку тощо) Учасника за обов’язковим погодженням із Законними представниками Учасника на участь Учасника у Конкурсі та дотримання цих Правил. 

У будь-якому разі згода на здійснення фото-, відеофіксацію Учасників Конкурсу, зокрема при зустрічах з Організатором/Оргкомітетом, нагородженні тощо і використання Організатором таких отриманих графічних матеріалів (фото-, відео) на власний розсуд Організатора, а також згода на обробку, зберігання та використання наданих Учасником персональних даних, відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» повинна бути надана Законними представниками Учасника.

*Законний представник (стаття 242 Цивільного кодексу України): 

1. Батьки (усиновлювачі) є законними представниками своїх малолітніх та неповнолітніх дітей. 

2. Опікун є законним представником малолітньої особи та фізичної особи, визнаною недієздатною. 

3. Законним представником у випадках, встановлених законодавством, може бути інша особа

 

3.4. Розмір оригіналу плакату чітко визначений: формат А3 (290 мм x 415 мм)

3.5. Фото конкурсного плаката  (формат  jpeg) відправляти до 31 травня 2021 (включно) через Реєстраційну форму https://forms.gle/SYJD15SX7F28aVhg8.

3.6. Підготуйте для завантаження заздалегідь фото плакату з чітко вказаною назвою файла: вік учасника, прізвище, ім’я. (Наприклад: 7 років, Лагідна Олена) для завантаження заздалегідь.

 

3.7. Приймаючи участь у Конкурсі Учасники та/або особи, зазначені в пункті 3.3. Правил (в тому числі направляючи скан-копію, фото, цифрову версію тощо відповідної Роботи на Конкурс) погоджуються та підтверджують, що вони:

- визнають та погоджуються, що всі виключні майнові права на Роботу (твір образотворчого мистецтва Учасника) передаються Організатору, зокрема, але не виключно, з метою використання Роботи Учасника в рамках реалізації програмних цілей Конкурсу, поширенню та публікації даних Робіт з висвітлення Конкурсу, використанню (в т.ч. внесення змін), зберіганню та передачі Роботи Учасника Організатором при взаємодії з потенційними партнерами, спонсорами Конкурсу та/або на власний розсуд Організатора;

- надають відповідну безумовну та беззаперечну згоду з умовами цих Правил, зобов’язуються їх виконувати, визнають, що ними було надано всі необхідні погодження на участь Учасника у Конкурсі та дотримання положень/вимог цих Правил, а також без обмеження часу згоду на фото-, відеофіксацію Учасників та використання Організатором таких отриманих графічних матеріалів на власний розсуд;

- Законні представники Учасника, Учасник, який досяг чотирнадцяти років, або Вчитель/Методист Учасника підтверджують, що Робота справді створювалася власноруч Учасником; - підтверджують, що заборонено подавати для участі у Конкурсі раніше оприлюднені Роботи (малюнки, картини тощо), які брали участь у будь-якому іншому Конкурсі, а також такі, що порушують будь-які права третіх осіб та/або положення чинного законодавства України;

- надають згоду на обробку та зберігання власних персональних даних, згідно положень Закону України «Про захист персональних даних» та визнають їх такими, що отримані з відкритих джерел. 

ІV. Критерії оцінювання конкурсних робіт

 

-  актуальність, заклик до дії

- творчій підхід (забороняється копіювання, запозичення, тощо),

- образне вирішення,

- композиція та основна ідея,

- контраст

- рівень володіння технікою виконання

 

V. Етапи проведення Конкурсу

 

5.1. Етапи та терміни проведення Конкурсу: 

 

І-й етап (14 квітня 2021 - 31 траня 2021) – 

подача Реєстраційної форми https://forms.gle/SYJD15SX7F28Vhg8 разом з фото роботи (у назві файлу вказати : вік автора, Прізвище, Ім’я).

До участі допускаються роботи, що надійшли до 31 травня 2021 року включно.

Усім зареєстрованим Учасникам Конкурсу, відповідно до Положення Конкурсу, бажано зберігати оригінал Роботи на участь в Конкурсі у паперовому вигляді та бути готовими надіслати зазначений оригінал Роботи на адресу:

Київ, відділення Нової пошти 18, 096-032-89-83 або 

Укрпоштою за адресою: ГО «Волонтерський рух «Батальйон Сітка», вул. Народного Ополчення, 2 , м. Київ, 03151

Після закінчення строків прийому заявок Оргкомітет проводить попередній відбір/розгляд Робіт за відповідністю Положенню та формує перелік потенційних переможців Конкурсу, яким 07 червня 2021 року буде направлено електронного листа про необхідність відправки оригіналу Плакату для оцінювання Журі, а також сповіщено іншу необхідну інформацію на вказану в Заявці Учасника адресу.

ІІ-й етап (08 червня – 13 червня 2021)

Розгляд оригіналів Плакатів потенційних переможців компетентними у художній, організаційній та науковій діяльності представниками Конкурсу – Журі Конкурсу. 

Учасники - потенційні переможці Конкурсу зобов’язуються відправити оригінал Роботи на запит Оргкомітету на адресу Організатора. Якщо на запит Оргкомітету Учасник - потенційний переможець Конкурсу (або особи зазначені у пункті 3.3. Положення у разі їх залучення до реєстрації Учасника) не можуть відправити/не відправили оригінал своєї Роботи, то даний Учасник втрачає можливість стати переможцем Конкурсу. 

На підставі оцінювання Журі з усіма потенційними переможцями Організатор Конкурсу буде контактувати через електронну пошту чи телефоном, наданими Учасником (або особами зазначеними у пункті 3.3. Положення у разі їх залучення до реєстрації Учасника)

Перебіг подій висвітлюється на онлайн-ресурсах Організатора та/або в інших рекламних/інформаційних матеріалах про проведення Конкурсу 

Каналі Youtube  http://haa.su/Xu5/

на сторінці Facebook  https://www.facebook.com/iukraine.plakat/

в группі Facebook https://bit.ly/2Um7wHA

Оригінали Плакатів потенційних переможців будуть оцінюватися Журі, які оберуть 9 (дев’ять) фіналістів - І, ІІ, ІІІ місць у кожній віковій групі. 

ІІІ-й етап 19.06.2021 - урочисте оголошення переможців Конкурсу та представлення оригіналів плакатів. 

Детальний час та адреса місця нагородження буде зазначена на Каналі Youtube  http://haa.su/Xu5/   

5.2. Організатор Конкурсу має право одноосібно вносити зміни в Положення про Конкурс.

 

5.4. Всі роботи, які беруть участь у конкурсі авторам не повертаються, рецензії на них не видаються.

 

VІ.  Нагородження переможців Конкурсу

 

6.1. В номінації передбачені I, II та III призові місця  в трьох вікових категоріях. Організатор, за поданням Журі, а також Спонсорів (партнерів, спостерігачів тощо), має право вводити додаткові номінації.

Переможці (І місця) Конкурсу отримають у подарунок графічні планшети.

 

6.2. За результатами Конкурсу  проводяться виставки плакатів учасників, організується показ у засобах масової інформації, соціальних мережах з відповідними коментарями про автора.

  

VІI. Фінансові умови Конкурсу

 

7.1. Конкурс проводиться на безоплатній основі.

 

7.2. Фінансування витрат на організацію та проведення Конкурсу здійснюється за рахунок джерел, не заборонених чинним законодавством України.

VІІI. Контакти

 

Контакти  оргкомітету                

plakat.iukraine@gmail.com

+38096-032-89-83 Марина Одінцова 

Сторінка Конкурсу Facebook   

https://bit.ly/2Um7wHA 

Інстаграм                                         

https://instagram.com/plakat.iukraine

Група  у  Facebook                        

https://bit.ly/2Um7wHA

YouTube                                           

https://bitly.su/9NKfa

Положення про Конкурс           

https://bit.ly/2GPl2vC 

Прес анонс                                     

https://cutt.ly/KtlxISZ

   

Додаток 1

 

до Положення про Всеукраїнський конкурс плакатів «Я – Україна!»  

для учасників від 6 до 19 років

З А Я В К А

на участь в конкурсі  плакатів

«Я – Україна!»

 

Вік

Ім’я, та прізвище автора

Назва та адрес закладу, в якому навчається автор

Контактна інформація представника автора (номер телефону, електронна адреса, поштова адреса).

Згода на обробку персональних даних

Згода на використання роботи у соцмережах, ТВ та ЗМІ

 

 

Дата                                                                          ____________     (підпис)   

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.